keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Määränpää tuntematon.

Jännää, jännempää ja sitte tulee se mitä mie elän sisälläni, näin taivutamme adjektiivin 'jännä' vertailumuodoissa. Eilen oli jännä päivä. Sain tyhjennettyy mieleni kokonaan. Pystyin olemaan ajattelematta mitään.

Ihan normaali koulupäivä ja sitte koulun jälkee alkoi mahdoton tehtävä eli Oskulle piti hankkia huppari. Kuinka nirso joku ihminen voi olla... No ei, ei kyl tullu vastaan mitään mikä ois miellyttäny silmää. Ainakaan ihan heti. Tehtävä kuitenkin päättyi onnellisesti, sillä sen jälkeen ku oltii kävelty ympäri Porvoota herra kelpuutti Intersportista pari vaatekappaletta. Mie tietysti missasin bussin ja sain kävellä vähän lisää. Korvaukseski tästä henkisestä- ja fyysisestätuskata perin jäätelön Lidlistä. Hyppäsin bussiin Periksen kohilta. 

Asuntolalle päästyäni lisäsin vaatetusta, pakkasin kameran kameralaukkuun ja vielä kameralaukun reppuu, iskin kypärän päähän ja kiipesin piikin 'takapenkille' istumaa. Eli siis lähettii 'veliseni' kanssa ajelemaan. Meillä tai siis ainakaa miulla ei ollu mitään ideaa mihin oltii menossa. Se ei haitannu yhtää. Sain vaa istuu kyydis ja olla. Upee tunne. Ei kiire mihkää. Pystyin vaa sulkee silmät, nauttimaa ihanasta punertavasta auringonpaisteesta  ja tyhjentämää ajatukseni. Outo olo. Tyhjä, mut hyväl taval. Oudon rento olo. Ihan ku aika ois vaan pysähtyny kokonaa. Ajettii pitkää, mutkasta tietä. Miulla ei ollu mitään ideaa missä oltii. Se oli joku tosi nätti paikka. Vähä saaren tapanen, koko ajan näky vettä molemmin puolil tietäAuringonvalo tanssi veden päällä, oli ihan sika lämmin. Se tie vaa loppu ku seinää tai itseasiassa porttiin. Tosiaan meijän edes oli portti ja aitaa. Yleinen tie päättyi ja aidan toisel puolella oli sotilasalue. Jäätii siihen sitte vähäks aikaa ja mie kaivoin kameran repun syövereistä. Hypin siel keskellä mettää kameran kanssa, veliseni, Ossi seuras miun toimintaa ja pelkäst, et joku varastaa Yamahan. Ihan ku joku liikkuis tollases paikas varastelees kevareita..  Lähettii ajelee takasinpäin ja Ossi lupas viel pysähtyy yhes kohtaa ku sanoin, et se näytti mukavalta paikalta ottaa kuvii. Ajettii vähän matkaa ja pysähyttii. Otin muutaman kuvan ja sitte vaan ajettiin. Täydellisyyttä hipo kyl !

Pärräily ei viel loppuny tähä, ajettii viel Pukkilaa tsekkaa hiidenkirnui. Ei mitään ideaa ollu kyl siinäkään. Lisää eräjormailua mettäs. Liukas kallio ja kokoajan tuntu siltä, että pannutan. Selvisin kuitenkii hengis takas Monacoo (=asuntolaan) ja ku miulta kysyttii, että missä olin ollu en voinu ku vastata, että ois ihan kiva itekkii tietää.

Miunlla oli ihan aihekkii mistä kirjottaa, mutta se jäänee myöhemmälle, koska tota tekstiä on jo ihan kivastee cc:

joitakin epätoivosia kuvie eiliseltä :DDD


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti