sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Olisiko onneni tässä?

Mittailen siua katseellani samalla ku oon käpertyny kainaloon pääni painettuna siun rintakehää vasten. Katson tarkkaan kaikkea mahollista mitä just siinä hetkessä voin. Ahmin onnellisuutta itseeni just siitä hetkestä, niin ku nälkänen lapsi joka ei oo vuotee nähny ruokaa. Tunnen siun hengityksen miun poskea vasten, siun käden miun ympärillä ja toisen käden leikkimässä niskassa miun hiuksen haituvilla. Nostan välillä miun päätä ja tuijotan siua hetken. Hymyilen typerästi. Sie huomaat miun tuijotuksen pimeän läpi. Otat tiukemmin kiinni ja suutelet vahvasti, omistavasti, mutta kuitenkii samalla niin pehmeesti. Kuulen siun sydämes lyönnit, tän hetken on pakko olla totta. "onks siinä hyvä olla?", sie kysyt. Möngertelen vielä lähemmäs siua, niin lähellä ku pääsen. Hengitän syvään rauhallisesti ja puhalan kaiken pahan ulos. Tiiän, että se riittää vastaukseks.

Mietin, että mitenkäs tässä näin kävi. Ja missä ihmeen välissä? En oo oikein varma, enkä muista, mutten myöskään valita. Muistan sanoneeni toiselle työkaverilleni ekoina päivänä ku sie palloilit yhtä aikaa toimistolla, että "toi uus tyyppi on tosi omituinen". Silti löysin itteni siun seurasta iltasin töitten jälkee. Vähän ajan päästä myös ennen töitä ja jälkeen. Ja sitte iltasin nukkumasta siun vierestä, mistä sitte sain aamulla herätä.

En kuitenkaa aatellu häitä suunnitella ens kesälle enkä seuraavallekkaan. Oon takertunu kusipäisiin ihmisiin ja väkisin ettiny ihmistä joka vois ehkä mahdollisest jaksaa katella minuu. On ne jaksanukki, mut aina vaa hetken. Sit on löytyny joku parempi, nätimpi ja hauskempi. Se ei oo toiminu. Ymmärsin, että väkisin ei voi ettiä. Kai jostain Tinderistäki voi löytää elämäsä prinssin, mutta minä otin rakkaasta veljestäni mallia ja menin töihi, heh heh :D

En mie tiiä yhtää miten tässä käy, mutta ainakaa miua ei ahdista taikka jännitä. Kaikki on rentoo ja turvallista, toimivaa. Eikä miulla oo mihinkää kiire. Annan ajan näyttää mitenkä tulee käymää, toivottavasti hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti