perjantai 17. elokuuta 2012

" et sä oo vajaa, sä oot tyhmä!"

Nyt ois sitte toinen viikko kouluu takanapäiten. Tää viikko on ollu aika jännä :---D Kaiken laista on satunnu ja tapahtunu. Ekat itku on itketty Monninkyläs mut onneks ympärillä on upeita ihmisiä,jotka jaksaa pitää huolta, kuunnella ja silittää päätä ku on mieli maassaTäl viikol oon tutustunu enemmän miun luokkalaisii ja täytyy myöntää et HOTT A 12 on täynnä upeita ihmisiä, veikkaan et näiden kolmen vuoden aikana ei tuu hiljasii hetkii paljoo eikä pidäkkää tulla. 

Jalat kuolee ja perse huutaa apua, samoin niskat on aika kovilla ollu ton laukun raahaamisen ja moneen muunkii asian takii. Eilinen yö ja täysin vaille unta, just ku olin nukahtamassa pojat tulee kitaran kaa musisoimaan meijän tasoon, sitte loppu yö/aamu meni käytävällä istuessa, kuunnellessa mitä mielenkiintoisimpia kappaleita ja muuten vaan koomatessa.

Olis niin paljo asiaa, mut ei jaksais kirjottaa tai ei oikee osaa pukee ajatuksii sanoiks. Miun piti tehä videopostaus, se olis ollu helpompi sillee, mut Teemulle tuntu kameran pitäminen ja hiljaa oleminen tuottavan kauheita vaikeuksii, joten se vähän jäi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti